Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Межиріцька громада» (код ЄДРПОУ: 35797358) був реорганізований і увійшов до складу Канівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Межиріцька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Канівської громади

Очільниця обласного управління охорони здоров’я закликала робити планові щеплення

Дата: 09.09.2020 09:06
Кількість переглядів: 129

Пресслужба ОДА

 Фото без опису

На понад 170% область забезпечена вакцинами від десяти керованих хвороб. Не нехтувати плановими щепленнями в умовах карантину закликала робити дорослим та дітям керівниця управління охорони здоров’я облдержадміністрації Лариса Кошова.

– Те, що нині карантин, не є протипоказанням з проведення вакцинації, – зазначила вона. – Зараз ми бачимо, на скільки суспільство виявилося незахищеним до хвороб, не маючи базових щеплень. Спалах коронавірусної інфекції показав, як важливо мати  імунітет. Звісно, наразі від COVID-19 не має щеплень, втім інші хвороби теж становлять небезпеку для організму людини. Особливо, коли до них немає імунітету. Це може стати причиною спалахів захворювань на ті ж кір чи краснуху. Тож закликаю всіх дотримуватися календаря щеплень та вчасно проводити вакцинацію своїм дітям.

На сьогодні в області є вакцини для проведення імунопрофілактики від 10 керованих захворювань. Зокрема, краснухи, паротиту, кору, дифтерії, кашлюка, правця, гепатиту В, гемофільна інфекція та ін.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua