Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Межиріцька громада» (код ЄДРПОУ: 35797358) був реорганізований і увійшов до складу Канівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Межиріцька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Канівської громади

«Країну добра» вже реконструювали на 80%

Дата: 11.09.2020 11:49
Кількість переглядів: 224

Пресслужба ОДА

Фото без опису

#Великебудівництво триває на Черкащині. У межах програми відбудовують Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра». Нині ступінь будівельної готовності цього об’єкта становить 80%, інформують у Департаменті будівництва ОДА.

Завершення робіт та введення об’єкта в експлуатацію планується 15жовтня цьогоріч. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «ЧЕРКАСИМІСЬКБУД» в шаленому ритмі випереджаючи графіки. На даний момент виконане 100 % утеплення фасаду, що дасть можливість теплозбереження будівлі. Також добудували спортивну залу, виконані роботи по влаштуванню покрівлі, бетонної підготовки волейбольно-баскетбольної площадки.

Загалом, реалізація проекту забезпечить:

створення нових можливостей для дітей та підлітків з особливими освітніми потребами. Наявність сучасної спортивної зали забезпечить активний розвиток дитячо-юнацького спорту серед осіб з інвалідністю.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua