Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Межиріцька громада» (код ЄДРПОУ: 35797358) був реорганізований і увійшов до складу Канівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Межиріцька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Канівської громади

Межиріцька амбулаторія отримала новий позашляховик

Дата: 15.04.2020 12:59
Кількість переглядів: 336

           Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово комунального господарства України від 10 жовтня 2018 року № 267 (із змінами) затверджено Перелік заходів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, щодо забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості. В зазначений Перелік  було включено захід „Придбання службового автотранспорту для медичних працівників амбулаторії загальної практики – сімейної медицини по вул. Педагогічна, 6, с. Межиріч  Межиріцької ОТГ Канівського району“ в сумі 500,0 тис.грн.                                                                                                                                                          

          Перед виконавчим комітетом Межиріцької сільської ради було поставлено вимогу :  проведення капітального ремонту санвузлів і мереж водопостачання та каналізації Межиріцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини .                                                                                                             

          На виконання пункту 6 постанови КМУ від 16.03.2016 року №200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» зі змінами, та відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції  з державного  бюджету місцевим бюджетам на формування  інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році» Межиріцькій сільській раді виділено субвенцію . Згідно вище зазначеного  розпорядження Межиріцькою сільською радою  подані  проектні заявки на передбачений  обсяг коштів , які отримали позитивний висновок Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України( витяг з протоколу №6 від 02.07.2019 року) про їх затвердження.  За рахунок інфраструктурної субвенції та власних коштів проведено капітальний ремонт санвузлів і мереж водопостачення та каналізації амбулаторії по вул. Педагогічна , буд.6 в с. Межиріч , Канівського району Черкаської області.

           Департаментом будівництва Черкаської обласної державної адміністрації проведено процедуру закупівлі  та  придбано  легковий автомобіль Renault Duster, VIN-код VF1HJD40765056996  , який прийнято у комунальну власність  виконавчого комітету  Межиріцької  сільської ради  для медичних працівників  Межиріцької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.      


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua